Om mig

Uddannet personlig træner, kostvejleder og fitness instruktør & International IFBB atlet.

Min store interesse er at se udvikling indenfor mit fag, mine klienter og mig selv som person. Derfor er faget som personligtræner, mig meget tiltalende.

Jeg er 23 år, bosat i Valby og er oprindelig fra Bornholm.
Jeg er på vej imod 10 års erfaring og er certificeret personlig træner og kostvejleder af CPH West, bestået med 12-taller. Jeg har erfaring med programlægninger indenfor genoptræning, vægttab, bodybuilding, muskelopbygning, militære optagelsesprøver og andre sportsspecifikke mål.
Idag er jeg selvstændig PT’er i Loaded Gym, hvor jeg har et klient loft på højst 15 personer for at sikre dem min fulde opmærksomhed og kvalitetsprodukt.

Som træner lægger mine værdier i hård (men retfærdig) målrettet træning med dybdegående teoretiske overvejelser. Dette er med til at nå de bedste mulige resultater og få 100% ud af tiden, der er lagt i arbejdet. En del af det at være klient hos mig er også læren om kroppen, så man går derfra med en bedre forståelse for træning og kroppens adaptioner.

Certificeret personlig træner af CPH West
Certificeret kostvejleder af CPH West
Certificeret funktionel træner af CPH West

Klar til resultatorienteret træning?

Mine metoder

Mine træningsprogrammer er altid bygget op efter hvad der evidens mæssigt giver bedst mening, intet er ladt op til tilfældighederne. Der bruges mange forkellige træningsteknikker og principer til at gøre din træning ekstra personlig. I længere forløb vil der blive periodiseret træning, for at nedsætte skadesrisiko og fremme din udvikling.
Principper som; okklusions, plyometrisk, eccentrisk overload, drop-/superset og meget mere.

Disse principper tages i brug for at undgå at stagnerer under dit forløb og tilpasses så de stemmer overens med din målsætning. Der vil altid være lagt tanker bag beslutningerne, så du kan være sikker på at de kræfter der bruges giver pote! Længere forløb bliver periodiseret for de mest optimale resulater. Skadesforebyggende, korrekt teknik og holdningsoptimerende øvelser er altid en del af træningen. Alt er evidensbaseret. Kun effektiv træning hvor intet er ladt op til tilfældigheder. Der bliver aldrig spildt kræfter på ligegyldigheder.

Se mine tidligere klienter!

Mig som atlet

I Marts 2016 deltog jeg i mit første bodybuilding stævne, Newcomers. Jeg fik en 4. plads af 17 atleter, i klassen Mens Physique. Derfra kvalificerede jeg mig til de danske mesterskaber, hvor jeg deltog samme år og fik en 5. plads i både junior og senior klassen. Målet er at forsætte i min klasse, så længe det stemmer overens med mit eget ønske til min fysik. Den 19. November 2017 deltager til mit første internationale stævne i Athen, Grækenland.