Min baggrund

Min store interesse er at se udvikling indenfor mit fag, mine klienter og mig selv som person. Derfor er faget som personligtræner, mig meget tiltalende.

Jeg er 23 år, bosat i Valby og er oprindelig fra Bornholm.

Jeg er på vej imod 10 års erfaring og er certificeret personlig træner og kostvejleder af CPH West, bestået med 12-taller. Jeg har erfaring med programlægninger indenfor genoptræning, vægttab, muskelopbygning, militære optagelsesprøver og andre sportsspecifikke mål. Idag er jeg selvstændig PT’er i Loaded Gym, hvor jeg hjælper maksimalt 15 faste klienter og enkelte personlig træninger.

Mine metoder til klienters og egne mål, bunder i hård målrettet træning med dybdegående teoretiske overvejelser. Dette er med til at nå de bedste mulige resultater og få 100% ud af tiden, der er lagt i arbejdet. En del af det at være klient hos mig er også læren om kroppen, så man går derfra med en bedre forståelse for træning og kroppens adaptioner.

Personlig træner

Certificeret personlig træner af CPH West

Kostvejleder

Certificeret kostvejleder af CPH West

Funktionel træner

Certificeret funktionel træner af CPH West

Mine metoder

Mine træningsprogrammer er altid bygget op efter hvad der evidens mæssigt giver bedst mening, intet er ladt op til tilfældighederne. Der bruges mange forkellige træningsteknikker og principer til at gøre din træning ekstra personlig. I længere forløb vil der blive periodiseret træning, for at nedsætte skadesrisiko og fremme din udvikling.

Principper som; okklusions, plyometrisk, eccentrisk overload, drop-/superset og meget mere.

Disse principper tages i brug for at undgå at stagnerer under dit forløb og tilpasses så de stemmer overens med din målsætning. Der vil altid være lagt tanker bag beslutningerne, så du kan være sikker på at de kræfter der bruges giver pote!

Periodisering

Længere forløb bliver periodiseret for de mest optimale resulater

Skadesforebyggende

Korrekt teknik og holdningsoptimerende øvelser er altid en del af træningen

Evidensbaseret

Kun effektiv træning hvor intet er ladt op til tilfældigheder. Der bliver aldrig spildt kræfter på ligegyldigheder.

Men’s Physique

I Marts 2016 deltog jeg i mit første bodybuilding stævne, Newcomers. Jeg fik en 4. plads af 17 atleter, i klassen Mens Physique. Derfra kvalificerede jeg mig til de danske mesterskaber, hvor jeg deltog samme år og fik en 5. plads i både junior og senior klassen. Målet er at forsætte i min klasse, så længe det stemmer overens med mit eget ønske til min fysik. Jeg er nu godkendt til VM 2017 og målet er enten dette eller DM hvis jeg skal konkurrere mere i år.

Klar til at komme igang?

KONTAKT INFO

Personlig Træning v/Mikael Munk

CVR: 37885169

Handelsbetingelser

Mail: fitness@mikaelmunk.dk

Telefon: +45 60674606

Adresse: LOADED GYM, Værkstedvej 71, 2500 Valby