Din Personlige træner

om mig

min erfaring.
 intet bullshit .

Personlig træner Mikael Munk

Når du bliver trænet af mig, så kan du være sikker på at du træner målrettet mod dit mål. Du får evidensbaseret og resultatorienteret vejledning fra dag et af.

Mit navn er Mikael Munk, jeg er 25 år, bosat i Valby og er oprindelig fra Bornholm. Jeg har været i branchen i 10 år og er certificeret personlig træner, kostvejleder og fitness instruktør af CPH West (nu: NEXT Kbh), bestået med topkarakterer. Jeg har erfaring med programlægninger indenfor genoptræning, vægttab, bodybuilding, muskelopbygning, militære optagelsesprøver og andre sports-specifikke mål.

Som personlig træner lægger mine værdier i hård, men retfærdig, målrettet træning med dybdegående teoretiske overvejelser. Dette er med til at nå de bedste mulige resultater og få 100% ud af arbejdet, der er langt i det. En del af det at have mig som personlig træner er også læren om kroppen, så du går derfra med en bedre forståelse for træning og kroppens udvikling.

Mikael Munk til bodybuilder konkurrence

2016

New comers / DM 

4. plads – Men’s Physique Junior 

5. plads – Men’s Physique Senior

Mikael Munk til bodybuilder konkurrence

2017

Diamond cup

2. plads – Men’s Physique +178 cm

Mikael Munk til bodybuilder konkurrence

2018

Olympia Amateur

1. plads – Men’s Physique +182 cm

Mikael Munk

Personlig træner, Kostvejleder & Fitness Instruktør

                                                         Personlig træner Valby – Online coaching fitness – Personlig træner online – Personlig træner København